Annonse

tirsdag 24. mars 2015

Svinenakke Sous Vide

Fikk tak i en svinenakke på Meny på Revetal. 

Veldig bra butikk og god service. 

Salt og pepper og litt timian ble rubbet inn, nakken vakuumpakket og lagt i kjøleskap til dagen etter.

Lagt i Sous Vide Supremen på 88 grader og forlatt der i ca 15 timer.



Etter at den var ferdig ble den brunet i godt smør og skåret i pene skiver. Sammen med mandelpotet, sjyen og en kålstuing ble det veldig godt. Kjøttet ble saftig og mørt, og med mandelpotet og kålstuing er dette en super søndagsmiddag.

Det aller beste er at middagen er ferdig kort tid etter at dere kommer fra søndagsturen. 

Mandelpotetene er ferdige på 15 minutter og om du forveller kålen før dere drar på tur, lager du kålstuingen mens poteten koker og svinenakken får sin siste finish i stekepannen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar