Sjokolade med whiskylikør og krem.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 6. februar 2016
fredag 5. februar 2016
Andeconfit med fennikel- og appelsinpuré
Så fransk som det er mulig, nesten som snegler eller gåselever. Du lager det av andelår som får kose seg i andefett til en mør og fantastisk konsistens. Så legges lårene ned i andefettet og kan oppbevares i lange tider. Når de skal brukes, tas de ut og får en tid i ovn på 200 grader til de er gjennomvarme og skinnet er sprøtt. Andefettet må man ta vare på og bruke til annen matlaging. Poteter stekt i andefett er utrolig godt.
Abonner på:
Innlegg (Atom)