La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
fredag 28. august 2015
Den Blå Brygge på Hvasser
Varm sommerdag, svaberg, båter, blide folk, lukt av fisk og sjø. Kan det bli bedre?
Joda, På Hvasser finner du "Den Blå Brygge".
Når du setter deg ned under de blåstripede takene og blir tatt mot med et smil eller ti, og kjenner de nydelige duftene fra kjøkkenet, vet du at du er kommet fram.
Finnbiff
Å lage en god Finnbiff kan se enkelt ut, men skal du ha den riktige smaken og det møre kjøttet, er det noen få triks du må kunne.
onsdag 26. august 2015
Kokt torsk med baconsmør og mandelpotet
Når det enkleste er det beste! Ikke er det kompliserte råvarer, bare super kvalitet. Ikke er det vanskelig å lage heller.
Får du tak i fersk torskefilet er dette, etter min mening, noe så ekte og så godt at ingenting overgår slik mat.
Får du tak i fersk torskefilet er dette, etter min mening, noe så ekte og så godt at ingenting overgår slik mat.
tirsdag 25. august 2015
Chicken Garam masala
Det finnes mange glass og krydderblandinger i butikken og noen av disse er veldig bra.
Men du vet jo ikke hva som er oppi og du kan jo ikke skryte av at dette har du pinade fått til selv.
Så om du gidder, her er ingredienser og framgangsmåte, slik de gjør det der retten har sin opprinnelse.
mandag 24. august 2015
Grønnsaksuppe med kjøttboller
Enkel og god mat, enten det er til lunsj, middag eller kvelds. Har du kraft til overs etter å ha lagd fårikål eller en annen kjøttrett, blir suppen ekstra god. Du kan selsagt kjøpe kraft på boks i butikken eller du kan bruke suppebuljong.
Jeg bruker mye av Maggis suppebuljong på glass og synes supper med slik basis er kjempegode.
Jeg bruker mye av Maggis suppebuljong på glass og synes supper med slik basis er kjempegode.
søndag 23. august 2015
Ukesmeny uke 35
Prøver å presentere en ukesmeny som jeg håper dere får nytte av. Om dere liker den kan dere få den direkte på mail om dere bare legger inn e-posadressen i feltet på toppen av Guttas kjøkken. Kos dere og gi meg tilbakemelding om det er noe dere savner, vil ha annerledes og gjerne om dere liker det.
Skriv i kommentarfeltet og jeg skal svare så snart som mulig.
Røkt hvalkjøtt med risotto, tranebær, pinjekjærner og ostekrem
En forrett som tar pusten av de fleste. Hvalkjøttet er salt og røkt og er smaksrikt og magert. Derfor tåler det godt både risotto og en luftig ostekrem. Ostekremen blir OK om du visper den fluffy med en god stavmikser, men får riktig konsistens når den lages med en Espuma-flaske som beskrevet her.
Abonner på:
Innlegg (Atom)