La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
torsdag 15. oktober 2015
Flesk og duppe med Sous Vide gulrøtter
onsdag 14. oktober 2015
Endelig en vettug artikkel om Sous Vide. Skrevet av Andreas Viestad
Andreas Viestad. Foto hentet fra Confex konferanse |
Etter min mening er SV ikke beregnet på godt mørt kjøtt, mens mine SpareRibs er perfekte etter en runde i Sous Viden.
I tillegg har jeg laget fløyelsmyk eggerøre og super Creme Brulé i denne vannmaskinen.
Mitt store problem er at Sous Vide framsnakkes så inn i granskauen.
Og at de som ikke har forsøkt å regne seg fram til temeratur og tid, tror at dette er en enkel måte å lage god mat på.
Derfor er det forløsende at Andreas Viestad griper pennen og forteller hvordan det egentlig er.
I all erbødighet gjengir jeg artikkelen her. Les og lær!
I tillegg har jeg laget fløyelsmyk eggerøre og super Creme Brulé i denne vannmaskinen.
Mitt store problem er at Sous Vide framsnakkes så inn i granskauen.
Og at de som ikke har forsøkt å regne seg fram til temeratur og tid, tror at dette er en enkel måte å lage god mat på.
Derfor er det forløsende at Andreas Viestad griper pennen og forteller hvordan det egentlig er.
I all erbødighet gjengir jeg artikkelen her. Les og lær!
Svinenakke med rotgrønnsaker i Ultra Pro
Fant en super marmorert svinenakke på Meny her forleden. Har forsøkt svinenakke i Sous Vide, men var ikke helt fornøyd med konsistensen. OK til pulled Pork, men liksom ikke helt slik jeg vil ha den når den skal serveres i skiver med rotgrønnsaker og sjysaus.
Tok derfor fram Ultra Pro'en kappet opp gulrøtter, litt nepe og sellerirot pluss en løk og noen hvitløksfedd. Krydret med salt og pepper og litt paprikapulver.
Hadde oppi noen klatter smør og en halv liter kraft og på med lokket.
Abonner på:
Innlegg (Atom)