Hjemmelaget peanøtt-smør er utrolig enkelt å lage selv. Da slipper du tilsetningsstoffer og annet snusk. Og det går kjapt! Du kan enten bruke ferdig skrelte nøtter fra butikken eller du kan gå på en invandrerbutikk og kjøpe med skall og så skrelle de selv.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 10. oktober 2015
onsdag 7. oktober 2015
Seibiff med løk og revne gulrøtter
Dette er en typisk mandagsrett i vårt hus. Etter en helg hvor det ofte blir kjøttmat er det deilig å starte uka med fisk. Sei er mager, med mye smak og den er fast og fin i konsistensen.
Passer ypperlig til steking.
Enkelt å lage fra scratch er denne retten også.
mandag 5. oktober 2015
Terteskjell, -god gammeldags klubbmat fra 80-tallet
Husker dere syklubbene, bridge-klubbene og alle de andre sammenkomstene som skulle ha en enkel servering og noe godt å drikke til?
Terteskjell med en tykk hvit saus med fiskeboller/fiskepudding og litt reker og erter, gulrøtter pluss - pluss, var en gjenganger i disse sammenhengene.
Terteskjell med en tykk hvit saus med fiskeboller/fiskepudding og litt reker og erter, gulrøtter pluss - pluss, var en gjenganger i disse sammenhengene.
søndag 4. oktober 2015
Abonner på:
Innlegg (Atom)