Annonse

lørdag 10. oktober 2015

Peanøtt-smør

Hjemmelaget peanøtt-smør er utrolig enkelt å lage selv. Da slipper du tilsetningsstoffer og annet snusk. Og det går kjapt! Du kan enten bruke ferdig skrelte nøtter fra butikken eller du kan gå på en invandrerbutikk og kjøpe med skall og så skrelle de selv.


onsdag 7. oktober 2015

Seibiff med løk og revne gulrøtter


Dette er en typisk mandagsrett i vårt hus. Etter en helg hvor det ofte blir kjøttmat er det deilig å starte uka med fisk. Sei er mager, med mye smak og den er fast og fin i konsistensen.
Passer ypperlig til steking.
Enkelt å lage fra scratch er denne retten også.

mandag 5. oktober 2015

Terteskjell, -god gammeldags klubbmat fra 80-tallet

Husker dere syklubbene, bridge-klubbene og alle de andre sammenkomstene som skulle ha en enkel servering og noe godt å drikke til?
Terteskjell med en tykk hvit saus med fiskeboller/fiskepudding og litt reker og erter, gulrøtter pluss - pluss, var en gjenganger i disse sammenhengene.