Er veldig glad i sterk mat, men ikke indiske retter som ofte kan minne om kjøttgrøt med så mye krydder at du får snørr og tårer som renner. Jeg liker når du får den varme gode smaken sammen med mørt fint kjøtt og klart definerte grønnsaker.
Denn curryen blir akkurat slik jeg liker krydret mat:
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
fredag 25. mars 2016
torsdag 24. mars 2016
Rødsei eller Gammelsalta Sei
Gammelsaltet sei har fått navnet sitt fra konserveringsmetoden. Ikke bløgget og ikke vasket legges seien i tønner med store mengder salt. Tønnene står gjerne ute på trappa i et par år før man begynner å spise av fisken.
Abonner på:
Innlegg (Atom)