Suppe av kraft kokt på ekte bein med marg og godt med reste-kjøtt er en av mine favorittretter. Det beste er at dette kan varieres på nesten en uendelig mange måter.
Vår Sicilianske vri kom til ved at vi fant noen Sicilianske Salsicca-pølser hos slakteren.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
onsdag 30. mars 2016
mandag 28. mars 2016
Gordon Bleue av Håbrann
Foto: Dykkersiden |
Her om dagen reklamerte den lokale fiskebutikken med nettopp Håbrann og vi var ikke sene om å stikke innom for å få tak i et kilo.
søndag 27. mars 2016
Tomatsuppe med makaroni, hardkokte egg og krutonger
Det hender vi har noen tomater, litt paprika og chili og diverse andre godsaker igjen etter helga og det er kjapt å gjøre dette om til super suppemiddag.
Abonner på:
Innlegg (Atom)