Nå har jeg prøvd alle mulige måter å lage supermør, velsmakende ribbe med perfekt svor. Uten å lykkes.
Jeg har forbannet det å steke ribbe i ovnen, fordi resultatet er en runde med total vask og pyrolyse av stekeovnen etterpå.
I tillegg er det vanskelig å få den perfekte svoren selv om jeg ofte har brukt både grillelement og brulé-brenner for å redde ansiktet som noenlunde OK kokk.
Jeg har saltet og krydret dager i forveien og til og med lagt ribben i saltlake i tre døgn uten noe særlig bedre resultat. Ribben jeg prøvde å få til i Sous Vide'n ble mør og saftig, men svoren var håpløs.
Jeg leste derfor en artikkel om langtidsteking av ribben i 7 timer!!!! Dette ville jeg også forsøke.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
tirsdag 26. desember 2017
Julemolter med en vri
Moltekrem er juletradisjon i mange familier, særlig i nordre del av landet. Vi synes det er litt kraftig og til tider kvalmende selv om det er godt.
Derfor fikk jeg lyst å sprite opp desserten på julaften, bokstavelig talt.
Derfor fikk jeg lyst å sprite opp desserten på julaften, bokstavelig talt.
Abonner på:
Innlegg (Atom)