La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 16. januar 2016
fredag 15. januar 2016
Fiskeboller i karrisaus, med glaserte gulrøtter og mandelpotet
Her med blomkål i stedet for gulrøtter |
Mange forbinder fiskeboller i hvit saus med sykehusmat, men om du gir deg litt tid og tilsetter krydderier med litt futt i, vil du komme til å elske fiskeboller.
Det beste er å lage dine egne fiskeboller fra bunnen av. Men det hender jo at man ikke har tid til dette og nå finnes det gode fiskeboller med høyt innhold av fisk i butikkene, eller aller helst hos de gode fiskehandlerne.
torsdag 14. januar 2016
Norske pannekaker á la Amerika
Har du noen pannekaker til overs etter en middag med pannekaker, bacon og ertesuppe, kan du lage en herlig frokost.
De tradisjonelle amerikanske pancakes er tykke som sveler og spises tradisjonelt med lønnesirup.
Jeg ville prøve en norsk variant: pannekaker med lønnesirup, blåbær- og bringebærsyltetøy og brunost.
De tradisjonelle amerikanske pancakes er tykke som sveler og spises tradisjonelt med lønnesirup.
Jeg ville prøve en norsk variant: pannekaker med lønnesirup, blåbær- og bringebærsyltetøy og brunost.
onsdag 13. januar 2016
Pannekaker med bacon og ertersuppe
Ikke sunt, men noe godt skal man jo unne seg iblant. her er salt og søtt og i det hele tatt alt du ønsker deg og det er vanskelig å stoppe. Her bruker vi ertersuppepose. Punktum!
For det første er det kjapt, det er enkelt og kvaliteten er ikke så verst. Kan inneholde litt mye salt og vil man på død og liv lage ertersuppe fra bunnen hver gang så finnes det oppskrift på det og :-)
Abonner på:
Innlegg (Atom)