Til pinnekjøtt og en del andre tradisjons-retter er en god kålrabistappe et must. Har tidligere kokt kålrabi og potet og gulrot i vann til de er møre og så helt av vannet for så å mose det hele med en standard stapper.
Nå har jeg forsøkt å gjøre det i Thermomixen og du verden for en forskjell!
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 5. november 2016
fredag 4. november 2016
Grønnsaksuppe i Thermomix TMX
Så enkelt og så godt! Hadde jeg visst hva denne kjøkken-vituosen kan, hadde jeg droppet å kjøpe blender og masse annet kjøkkenutstyr og kjøpt denne for lenge siden!
Grønnsaksuppe er kjapt, enkelt og svinaktig godt, altså et skikkelig Kinderegg.
Grønnsaksuppe er kjapt, enkelt og svinaktig godt, altså et skikkelig Kinderegg.
torsdag 3. november 2016
Creme Brulee TMX
Dette er muligens den beste dessert jeg vet om. Men den må være laget skikkelig - fra bunnen og med ekte vanilje. Og den skal være silkeglatt i konsistensen - og sukkerlokket på toppen skal være supersprøtt og varmt når desserten serveres. Vanskelig å få perfekt sier du? Ja det kan du banne på!!
tirsdag 1. november 2016
Dampet rødspettefilet med herlig saus (TMX)
Jeg har lovet å legge ut oppskrifter med bruk av Thermomix (TMX). Denne oppskriften er et glimrende eksempel på mulighetene med vidundermaskinen. Jeg dampet fisk og grønnsaker over sausen, samtidig som maskinen lager den. Ideen er hentet fra Mat- og vin-klubben Smaks blogg.
Abonner på:
Innlegg (Atom)