Kjedelig restemat? Neida!!!
Vi har diverse fiskefileter liggende i frysen til allslags bruk og vi synes plukkfisk er så sabla godt at av og til så bare må vi.
Oppskrifta er superenkel (til to personer)
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
torsdag 1. oktober 2015
onsdag 30. september 2015
Risotto i trykkoker
Har du bruk for risotto i en fei kan trykk-koking være løsningen. Du får ikke smake mens du koker, men det fungerer og blir godt om du bruker noen minutter rett før servering og sjekker om salt, pepper og andre smaker stemmer og justerer om nødvendig.
Jeg bruker Tupperwares trykk-koker for mikrobølgeovn til dette. Da har jeg komfyren ledig til resten av ingrediensene som skal serveres sammen med risottoen.
Jeg bruker Tupperwares trykk-koker for mikrobølgeovn til dette. Da har jeg komfyren ledig til resten av ingrediensene som skal serveres sammen med risottoen.
tirsdag 29. september 2015
Fyldig grønnsakssuppe med kjøttboller og italiensk flatbrød

Vi har ofte noen rester av diverse grønnsaker etter helgen, pluss en fløteskvett og litt kraft. Noen små kjøttboller ligger ofte i fryseren eller i en boks nede i kjelleren.
Hva er da enklere og bedre enn å omforme det hele til en real grønnsaksuppe???
mandag 28. september 2015
Eplestrudel

Den kan serveres varm eller kald, som en dessert eller som kake til kaffen. Bruk ferdig filodeig, som kan kjøpes hvor som helst.
søndag 27. september 2015
Lammekoteletter på italiensk, med soppstuing, polenta, Savoy-kål og stekte poteter

Savoy-kålen er med som det grønne alibi og rett og slett bare fordi det er godt!
Etiketter:
Lammekoteletter,
middag,
Polenta,
Soppstuing
Abonner på:
Innlegg (Atom)