Kjedelig restemat? Neida!!!
Vi har diverse fiskefileter liggende i frysen til allslags bruk og vi synes plukkfisk er så sabla godt at av og til så bare må vi.
Oppskrifta er superenkel (til to personer)
Du trenger
500 g fiskefilet (tosk, hyse, lange, sei mm)
1hakket løk
3-400 g baconbiter
4-500 g kokt potet
salt og pepper
aromat
Slik gjør vi:
La frisken trekke 5 minutter.
Ha en real klatt sør i en stekepanne med høye kanter og ha oppi bacon og løk
Når baconet begynner å få farge, har du oppi potetene som er kappet i små terninger
Kjør på sterk varme slik at retten steker og får farge. Den må ikke stå på svak varme og koke, da får den ikke riktig konsistens og smak.
Til slutt har du oppi fisken og hakker den opp i mindre biter samtidig som du fortsetter å steke på sterk varme.
Ha i mer smør om det begynner å se tørt ut.
Så er det bare å smake til med salt og pepper og aromat og servere. Bon apetit.
Vil du variere er det mye som kan tilsettes for å få nye smaker. Maiskorn, sopp, selleri, kokte gulrøtter, epler osv. det er bare opp til fantasi og smaksløker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar