Kjapp og grei kosemat på en fredagskveld, i stedet for Taco. Jeg foretrekker å bruke entrecote som gir mere smak og som oftest er skikkelig mørt kjøtt.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 21. november 2015
mandag 16. november 2015
Wallenbergere. Nydelig kalvekjøtt på svensk manér.
Wallenberger er rett og slett svenske kalvekarbonader, og har fått navnet sitt fra Johan Wallenberg i finansfamilien Wallenberg.
Historien sier at Wallenberg ofte var på Operakjelleren i Stockholm. En dag var han riktig matlei og ba operakjellerens sjef Tore Wretman om å lage noe spesielt og derved var kjøttkakenes Rols Royce skapt.
I min versjon har jeg tatt med litt svinekjøttdeig, noe som gjør de enda saftigere.
søndag 15. november 2015
Lammecarré med bakte småpoteter og Flower Sprouts
Abonner på:
Innlegg (Atom)