La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 6. juni 2015
torsdag 4. juni 2015
Pankopanert smørflyndre med hjemmelaget remulade, revne gulrøtter og mandelpotet
Dette er muligens noe av det beste jeg har spist!! Hos Brødrene Berggren i Sandefjord fant vi en pakke med fileter av smørflyndre. Den ble lydig med hjem og filetene ble vendt i mel, sammenvispet egg og Pankomel. Melet hadde fått en runde med stavmikseren sammen med salt, pepper og litt tørket persille.
Hjemmelaget Majones og Remulade
Hentet fra: Ordentligmat.no og Matlidenskap.com
Oppskrift hjemmelaget majones:
tirsdag 2. juni 2015
Asparges, vårens mest smakfulle eventyr
Lettsaltet torsk med et følge av asparges, blomkålsaus og sprøstekt bakon, kan ikke bli galt. Enkelt er det også. Sausen er det mest arbeidskrevende, men verdt det.
Etiketter:
Asparges,
Blomkålsaus,
Fisk,
Hovedrett,
Torsk
Abonner på:
Innlegg (Atom)