Enkel og nydelig lunsj til to personer. Kjøp et stykke skikkelig røkt laks, som skjæres i tynne skiver. Dander laksen på fatet i ruller med en dusk persille oppi.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
lørdag 4. juli 2015
onsdag 1. juli 2015
Grillet hvalkjøtt
Det var før det og ikke nå. Hvalkjøttet du får i dag er mørt og av beste kvalitet. Hovedregelen når det gjelder å grille dette fantastiske kjøttet er at det må ikke gjennomstekes! Det skal ha en rød rand i midten når det er ferdig.
mandag 29. juni 2015
Klar fiskesuppe (På rester av vill-laks)
Lager du avkokt laks bør du passe på at det blir et bra stort stykke igjen. Tar du vare på fisken og krafta du kokte laksen i, er du langt på vei til en nydelig fiskesuppe.
søndag 28. juni 2015
Superenkel Kaffeiskrem uten iskremmaskin
Av og til har jeg ønsket meg en iskremmaskin. Det finnes i hovedsak to typer, den som har en tykkvegget bolle som skal stå i fryseren i flere timer og der du heller ingrediensene oppi og setter på motoren. Den andre tar opp masse plass, fordi den har egen motor og innfrysingsagregat. Den første tar opp viktig plass i fryseren selv når den er tom, og motoren må oppbevares når den ikke brukes.
Jorunns kjøttkaker
Kjøttkaker er en av norges mest populære matretter og det finnes et utall måter å lage de på.
Mors kjøttkaker er gode, men Jorunn har tatt de til nye høyder.
Hemmeligheten ligger i blandingen av karbonadedeig og svinefarse.
Mors kjøttkaker er gode, men Jorunn har tatt de til nye høyder.
Hemmeligheten ligger i blandingen av karbonadedeig og svinefarse.
Avkokt villaks
Ett av årets høydepunkter er når laksesesongen er startet og vill laks blir tilgjengelig i fiskebutikken. Dyrt, ja, men det finnes mye kjøtt som koster det samme eller til og med mer.
Tillagingen er i tillegg superenkel.
Tillagingen er i tillegg superenkel.
Abonner på:
Innlegg (Atom)