Annonse

lørdag 4. juli 2015

Røkt laks med eggerøre og potetsalat

Enkel og nydelig lunsj til to personer. Kjøp et stykke skikkelig røkt laks, som skjæres i tynne skiver. Dander laksen på fatet i ruller med en dusk persille oppi.



Tre små eller to store egg vispes sammen med salt, pepper, gressløk og persille og en dæsj fløte. Eggene helles i en liten stekepanne med litt smør og røres til eggene begynner å koagulere. Ta pannen av ovnen når det ennå er litt blank eggemasse igjen. Steker du for mye blir eggerøreren tørr og lite velsmakende,

Kok poteter møre og del i passe store biter eller bruk poteter fra i går. Kalde potetbiter blandes i en dressing av majones og creme fresh smakssatt med sennep, salt og pepper, litt sitronsaft, chili og andre krydderier avhengig av hva du liker og har for hånden.

Så er det bare å kose seg sammen med et glass øl og en liten bitter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar