Hjemmelaget lammerull er en av våre beste juletradisjoner. Det er vel den julematen vi lager selv som har gitt oss de største gledene og de verste fortvilelsene.
Vi har prøvd mange oppskrifter og endelig tror vi vi har funnet noe som fungerer.
Det vanskeligste har vært å få til en konsistens som er slik at du kan skjære tynne skiver uten at de ramler fra hverandre. Og det andre vanskelige punktet er å finne ingredienser som har den riktige balansen mellom fett og kjøtt og krydder som gir den riktige smaken.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
tirsdag 27. desember 2016
mandag 26. desember 2016
Vår juledessert: Multeriskrem med jordbærsaus og hasselnøtter
Riskrem er godt og multekrem bare nydelig. Kombinerer vi de to løftes desserten til noe skikkelig himmelsk. Særlig om du serverer med jordbærsaus, hakkede hasselnøtter og krumkaker
Abonner på:
Innlegg (Atom)