Annonse

lørdag 9. januar 2016

Lørdagslunsj: Fiskekake med agurk og rekesalat


Det er enkelt og godt! Er du lei av kjøttpålegg? Da er dette super lunsj.

Smør en skive med mellomgrovt brød. Del en fiskekake, med høy prosentandel fisk, i to - slik at du får to tynne fiskekaker.

Disse stekes raskt i pannen med smør og legges over på brødet.

Legg så på to reale agurkskiver og topp det hele med en rekesalat med reker, majones, litt rømme, erter, biter av gulrot og mais. Ha på noen cherrytomater delt i to. Dillkvast på toppen

tirsdag 5. januar 2016

Elgskav, super kosemat til helga

Elgskav er enkelt, supergodt og ikke noe hokus pokus å lage. Men det er magert kjøtt og trenger litt ekstra for at smakene skal sitte. Derfor bruker jeg litt bacon, litt skogssopp og skikkelig Røros-rømme. Følger du denne oppskriften vil du oppleve at de som smaker elgskavet ditt ikke sier at "det beste var nå sausen".

mandag 4. januar 2016

Hjemmelagde fiskepinner

Jeg liker innbakt mat. Fish and chips, frityrstekt kylling, snitzel, Cordon Bleue osv, men jeg liker ikke tanken på hva matvareprodusentene har inni sine fiskepinner, nuggets og andre slike ferdigvarer.

Og det tar ikke lang tid å lage sine egne fiskepinner slik at du vet hva du spiser.