Annonse

lørdag 14. november 2015

Jorunns Julelikør á la Christer Behrens

1 stk Norges Glass. ( må være Norges Glass ). 


1 vaniljestang, 
40 cl vodka eller rom (60%), 
40 hele kaffebønner, 
40 sukkerbiter (jeg bruker den brune sorten). 
Prikk 40 hull i appelsinen. 
Hiv alt i et Norges Glass. 

Det derre flytanes må dekke appelsinen. 
La det stå i 40 dager. 

Hvis du vil ha den ekstra god, så hiv en skvett cognac oppi. Det er vel ca 40 dager til jul 

Lykke til 🏼

mandag 9. november 2015

Fårikål i Crock Pot; nydelig Slowfood

Fårikål er vel noe av det norskeste som finnes innen matveien. Vi har kokt retten slik det har vært gjort i alle år og har vært fornøyd med det.
Men nå har tingene endret seg. Saktekokt Fårikål i 8 timer er det mest fantastiske vi har smakt.