Annonse

torsdag 9. april 2015

Praktisk ny grilldings - opptenning uten røyk og tennvæskesmak!!!

Fikk ny dings av kjæringa i går. Tester elektrisk grillkulltenner!!!

Lammekjøttrestesuppa si det



Hadde litt rester av lammesadelen fra helga, krafta etter pinnekjøttet, noen jordskokker, gulrøtter, sellerirot, en halv løk, et par fedd hvitløk, en halv chili, to hjemmelagde lammepølser ingen hadde plass til, noen mandelpoteter og en halv sitron.

tirsdag 7. april 2015

I serien Real Guttemat: Biff á la Lindstrøm

Helmer Hansen, Roald Amundsen, Adolf Lindstrøm
Det er ofte at flere mener de er opphav til forskjellige retter. Når det gjelder Biff á la Lindstrøm er det noen som hevder at det var en svenske som sto bak denne retten, og noen vil til og med at det var en russer som sto bak. Jeg foretrekker nå uansett denne historien:

mandag 6. april 2015

Alpelam i høytrykk!

Foto: Animalia
Påsken er tid for lam og vi har som tradisjon at en av dagene skal det være pinnekjøtt, kålrabistappe og mandelpotet. Denne gangen er det Alpelam fra Eide handel i Tromsø og det er utrolig godt.
Faktisk så godt at vi rensket lommeboka og bestilte noen kilo fra butikken som ligger like utafor Tromsø og fikk det sendt i posten før jul.