Når høsten kommer og det smeller i de dype skoger begynner lysten på viltkjøtt å melde seg. Indrefilet og andre fine stykkningsdeler gir utrolig bra opplevelser, men også mindre edelt kjøtt kan gi smaksløkene stor glede.
Får du tak i grytekjøtt har du et godt utgangspunkt om du vil lage elgkarbonader helt fra grunnen. Får du tak i malt elgkjøtt er det mye enklere.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
fredag 30. oktober 2015
tirsdag 27. oktober 2015
Hjemmelaget fiskegrateng á la Ingrid
Fra boka Sild, havets sølv, bordets gull |
Den rutede kokeboka er velbrukt og fiskegrateng er en rett som har fått sin velfortjente plass.
mandag 26. oktober 2015
Finnbiff, smaken fra vidda
Abonner på:
Innlegg (Atom)