Annonse

lørdag 23. januar 2016

Tacopai - flott alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen




Lettere å spise, saftigere og med masse gode smaker. Tacopai er blitt en favoritt her i huset. Og blir det rester er det enkelt å varme opp til en liten lunsj eller kveldskos.

Jeg bruker ferdig paideig, dels av latskap, men også fordi det gir et godt resultat

onsdag 20. januar 2016

Mølje på Nord-Norsk - Skrei, lever og rogn

Dette er nesten religiøs mat. Typisk sesongmat er det også, og langt fra alt som minner om oppdrettsfisk. Superfersk Skrei med lever og rogn er stappfullt av omega 3 og riktige fettstoffer, proteiner og annet som skal til for å holde på humøret og potensen i mørketida.

søndag 17. januar 2016

Grillet tørrfisk

Tørrfisk, hard fisk som har berget liv i generasjoner og som en gang ble brukt som taktekking på leirhytter i Afrika. Ingen annen mat kommer i så mange kvaliteter og blir sortert av vrakere med neser finere enn de beste vineksperter. Vi elsker å bruke den som snacks ved siden av en iskald pils og i det nye arktiske kjøkken er den blitt til delikatesse.