Ofte er det enkleste det beste. Oppdrettslaks er etter min mening ikke egnet til annet enn avkokt laks, servert kald. Ørret derimot er fastere i fisken, har bedre farge og smaker nydelig. Forskjellene på de to fiskene er at ørret tåler oppdrettsforhold bedre enn laks og at den bedre omsetter foret til muskelmasse og ikke fett.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
torsdag 21. mai 2015
mandag 18. mai 2015
Spinnvill pai
Pai med reinskav er utrolig godt. Paiformen som er brukt her er forholdsvis stor go jeg måtte plusse på to egg ekstra. De ble pisket opp med litt fløtemelk for at dette skulle fylle opp i formen. Derved hevet den seg ganske mye, men gikk tilbake til "normal" når den fikk stå og avkjøle seg litt.
Abonner på:
Innlegg (Atom)