Jada, det går seint, men du verden for noen smaker som kommer fram.
Jeg har laget Chili con carne ofte og med varierende redskap og med godt resultat.
Men tre til fire timer i Crock Pot er imidlertid en helt ny smaksverden.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
onsdag 4. november 2015
tirsdag 3. november 2015
Stig’s Anna, en Bacalao de Luxe
Anna i Hønebukta er en Bacalao som ble komponert av kokka Anna som kom fra Hønebukta utenfor Kristiansund.
Vi har forsiktig modernisert den litt etter litt og nå er den blitt slik at jeg vel kan kalle den min Anna.
mandag 2. november 2015
Kjøttsuppe i Slow cooker - himmelsk mat i sakte film
Dumpet over en Slow Cooker, eller Crock Pot som den kalles "over there", og som den nysgjerrigper jeg er, måtte den bare prøves.
Abonner på:
Innlegg (Atom)