Annonse

lørdag 24. desember 2016

God jul til alle sammen!!!!!

Da er det bare å sette i gang med pinnekjøtt, ribbe, hjemmelaget rull og alt det andre som hører julen til. Tradisjoner og god stemning er rammen for en vellykket jul 
og værsåsnill 
- ikke kødd med julematen. God norsk mat trenger ikke fancy krydderier og tilbehør.

Julehilsen fra Guttas Kjøkken
Stig




mandag 19. desember 2016

Gløgg i Thermomix TMX

Gløgg, Glühwein, Mullen wine eller Vino caliente con especias. Vin med krydder finnes i mange land og serveres på mange måter.
Når det er kaldt og du kjenner lukten av krydder, varm vin, pepperkaker er det lett å komme i julestemning.

Det er egentlig enkelt å lage gløgg, men ett problem har  nå løst seg. Å varme opp denne drikken krever bruk av termometer og nøyaktighet slik at ikke gløggen blir for varm. Da forsvinner alkoholen rimelig fort i og med at den fordamper allerede ved ca 70 grader.



Thermomix kan knuse nøtter og annet godt du ønsker å ha oppi drikken, - den kan varme opp til nøyaktig temperatur og den rører konstant,. Derfor er den perfekt for oppgaven.