Annonse

tirsdag 1. mars 2016

Hjemmelaget rød appelsinmarmelade

Vi sa blodappelsin, nå heter det visst rød appelsin fordi noen ikke skal bli støtt. Jeg tror nå personlig at Drakula hadde vært fan av denne marmeladen. Passe søt, passe bitter og litt syrlig, Namm dette er dritgodt på en toast, tidlig en søndagsmorgen med en kopp te til.

søndag 28. februar 2016

Tørrmodnet Porterhouse stek med jordskokk puré, ovnsstekte poteter og chipotle-bernaise

Fantastisk smak! Var innom vår lokale delikatesse-forretning og fikk tak i tørrmodnet Porterhouse. Det er en form for T-bone og vi kjøpte to reale steiker. Etterpå oppdaget vi nok at vi hadde vært overmodige, tatt i betraktning den mengden reter vi satt igjen med. Tørrmodningen gir kjøttet en mer moden smak og særlig fettet blir mer harmonisk og velsmakende.