Vi sa blodappelsin, nå heter det visst rød appelsin fordi noen ikke skal bli støtt. Jeg tror nå personlig at Drakula hadde vært fan av denne marmeladen. Passe søt, passe bitter og litt syrlig, Namm dette er dritgodt på en toast, tidlig en søndagsmorgen med en kopp te til.
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
tirsdag 1. mars 2016
søndag 28. februar 2016
Tørrmodnet Porterhouse stek med jordskokk puré, ovnsstekte poteter og chipotle-bernaise
Fantastisk smak! Var innom vår lokale delikatesse-forretning og fikk tak i tørrmodnet Porterhouse. Det er en form for T-bone og vi kjøpte to reale steiker. Etterpå oppdaget vi nok at vi hadde vært overmodige, tatt i betraktning den mengden reter vi satt igjen med. Tørrmodningen gir kjøttet en mer moden smak og særlig fettet blir mer harmonisk og velsmakende.
Abonner på:
Innlegg (Atom)