Jeg elsker italiensk mat og Salsiccia er grove stekepølser med masse smak. Da vi bodde i Brussel hadde vi en slakter i nabolaget som lagde mye god mat og både de italienske pølsene og kalvekjøttet var ypperlig spise.
Kombinasjonen av Salsiccia og en god risotto er uimotståelig og må bare prøves.
En stew eller på godt norsk; gryterett er ypperlig når du vil ha en trivelig søndag uten for mye matlaging og stress. Den meste kjente stewen er nok Irish stew som det finnes et utall varianter av. Fellesnevneren for disse grytene er at de inneholder ferskt kjøtt og flere varianter av grønnsaker og en god kraft. Min versjon har en overraskende vri i og med at den serveres med en løksaus. I tillegg er den tilberedt i en Slow Cooker, der den fikk kose seg i 8 timer før servering Det eneste aber med denne retten er at du må opp tidlig for å dele opp kjøtt, grønnsaker, poteter og få gryta i gang. Men har du først gjort det, er resten av dagen en eneste stor bonus.