Riskrem er godt og multekrem bare nydelig. Kombinerer vi de to løftes desserten til noe skikkelig himmelsk. Særlig om du serverer med jordbærsaus, hakkede hasselnøtter og krumkaker
Du trenger risgrøt (gjerne rester fra lunsj-grøten), Kremfløte ferdig pisket, sukker, multer, hasselnøtter eller mandler, frosne jordbær og vaniljepasta.
Start med å piske fløte, litt vaniljepasta og sukker til krem og bland like deler krem og risgrøt. Rør multer og sukker (smak!!!!!) og tilsett så mye multer til riskremen til du synes det smaker godt.
Så kjører du frosne jordbær og sukker i en hurtigmixer. Jeg bruker Thermomixen på hastighet 10 til jeg har en glatt og fin saus. I tillegg har jeg oppi en spisesje tykningsmiddel. Så siles jordbærsausen og så hakker jeg hasselnøtter/mandler og strør over.
Serveres i dessertskåler eller glass. Nammmmmmmm!!!
La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
mandag 26. desember 2016
Vår juledessert: Multeriskrem med jordbærsaus og hasselnøtter
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar