Annonse

mandag 26. desember 2016

Vår juledessert: Multeriskrem med jordbærsaus og hasselnøtter

Riskrem er godt og multekrem bare nydelig. Kombinerer vi de to løftes desserten til noe skikkelig himmelsk. Særlig om du serverer med jordbærsaus, hakkede hasselnøtter og krumkaker



Du trenger risgrøt (gjerne rester fra lunsj-grøten), Kremfløte ferdig pisket, sukker, multer, hasselnøtter eller mandler, frosne jordbær og vaniljepasta.

Start med å piske fløte, litt vaniljepasta og sukker til krem og bland like deler krem og risgrøt. Rør multer og sukker (smak!!!!!)  og tilsett så mye multer til riskremen til  du synes det smaker godt.

Så kjører du frosne jordbær og sukker i en hurtigmixer. Jeg bruker Thermomixen på hastighet 10 til jeg har en glatt og fin saus. I tillegg har jeg oppi en spisesje tykningsmiddel. Så siles jordbærsausen og så hakker jeg hasselnøtter/mandler og strør over.

Serveres i dessertskåler eller glass. Nammmmmmmm!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar