Annonse

lørdag 21. november 2015

Chop Suey med biff (entrecote)

Kjapp og grei kosemat på en fredagskveld, i stedet for Taco. Jeg foretrekker å bruke entrecote som gir mere smak og som oftest er skikkelig mørt kjøtt.


Til for-rett er det supert med en vårrull til hver. Oppskrift finner du her.

Til to trenger du ca 500 gram kjøtt. Del kjøttet i passe strimler og vend strimlene i mel tilsatt salt, pepper og kinesisk femkrydder. Stek strimlene i olje på sterk varme slik at de får en fin brunfarge. Dette må gå kjapt slik at kjøttet ikke blir helt gjennomstekt. Legg kjøttet over i en bolle og la det hvile.
Sett voken på platen og få den skikkelig varm. Ha i et par spiseskjeer nøytral olje som tåler god temperatur og ha i en pose frosne vok-grønnsaker og la de surre under stadig omrøring til de er varme og fremdeles sprø og spenstige.

Ha oppi ferdig kokte nudler og entrecote-strimlene og en pose Chop-Suey-saus.

Rør hele tiden og server straks det hele er varmt.

Sammen med Jasmin-ris og litt soysasaus er det nam-nam mat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar