Annonse

onsdag 13. januar 2016

Pannekaker med bacon og ertersuppe


Ikke sunt, men noe godt skal man jo unne seg iblant. her er salt og søtt og i det hele tatt alt du ønsker deg og det er vanskelig å stoppe. Her bruker vi ertersuppepose. Punktum!
For det første er det kjapt, det er enkelt og kvaliteten er ikke så verst. Kan inneholde litt mye salt og vil man på død og liv lage ertersuppe fra bunnen hver gang så finnes det oppskrift på det og :-)







Ertersuppe fra bunnen




Pannekaker

Ingredienser:
  • 3 dl hvetemel
  • 5 dl melk
  • 1/2 ts salt
  • 4 egg
Bacon
  • Tilstrekkelig, dvs masse!
Slik gjør du:
Lag røre av mel melk og salt. Pisk inn eggene ett av gangen. La røren svelle en halv time.
Stek pannekakene i varm stekepanne med litt smør til de er gyldenbrune på begge sider.

Stek baconbiter i smør og fordel en stripe midt på hver pannekake. Strø sukker over baconet og rull pannekaken sammen. Deles i biter og fortæres med det største velbehag!

Suppen serveres i boller ved siden av og spises innimellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar