Fisken vannes ut i 48 timer og trekkes i ca ett kvarter. Retten serveres med bacon og baconfett sammen med gulrotstuing og poteter.
Gulrotstuing
2 spiseskjeer smør smeltes med tre spiseskjeer mel. TIlsett litt fiskekraft og spe videre med melk (hel) til du har en tykk saus. Gulrøttene skrelles og kuttes i biter og trekkes i vann tilsatt salt til de er møre. Sil av kokevannet og ha de ferdig kokte gulrøttene over i sausen som smakssettes med salt og pepper i tillegg til litt ferskrevet muscatnøtt.
Gulrotstuing
2 spiseskjeer smør smeltes med tre spiseskjeer mel. TIlsett litt fiskekraft og spe videre med melk (hel) til du har en tykk saus. Gulrøttene skrelles og kuttes i biter og trekkes i vann tilsatt salt til de er møre. Sil av kokevannet og ha de ferdig kokte gulrøttene over i sausen som smakssettes med salt og pepper i tillegg til litt ferskrevet muscatnøtt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar