Annonse

mandag 24. august 2015

Grønnsaksuppe med kjøttboller

Enkel og god mat, enten det er til lunsj, middag eller kvelds. Har du kraft til overs etter å ha lagd fårikål eller en annen kjøttrett, blir suppen ekstra god. Du kan selsagt kjøpe kraft på boks i butikken eller du kan bruke suppebuljong.
Jeg bruker mye av Maggis suppebuljong på glass og synes supper med slik basis er kjempegode.



Så tar du grønnsaker du har i kjøleskapet, gulrøtter, sellerirot, pastinakk eller lignende og kutter de i småbiter eller kutter de Julienne (som små fyrstikker) på en grønnsak-kutter eller Mandolin.

Varm opp kraften/buljongen og ha oppi grønnsakene og la de småkoke til de er passe møre og ha i en boks små suppeboller. (Danske Jako har bra suppeboller)

Krydre med salt og pepper og litt chili , -og ha oppi en kvast Timian og Løpestike

Serverer du med godt brød til metter det mer.

Om du har oppi potetbiter også, har du en fullverdig middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar