Annonse

onsdag 25. mars 2015

Biffsnadder

Når du skal ha Entrecote eller annen godt kjøtt fra storfe, må du alltid huske å kjøpe dobbelt så mye som du trenger. Restene fra fredagens eller lørdagens biffmåltid blir nemlig verdens beste restemat.







Du trenger:

Biffrester
Løk
Paprika
Maiskorn fra boks
Litt stangselleri
Noen kokte poteter
Litt Chili og evt. litt Sopp????




Slik gjør du:

Kutt opp alt i passende biter, Potetenekuttes i skiver og stekes i en panne for seg selv til du har en nydelig brun skorpe på begge sider. Krydre med salt og pepper.

Alt det andre slenges i en stekepanne med høye kanter med litt smør og olje og krydres med salt og pepper. Når løk og paprika begynner å få farge smekker du potetskivene også oppi.

Serveres med Bernaise-saus

Så er det bare å hugge inn, - kvelden er reddet!

Oisann, jeg glemte at det er utrolig godt med både lys perlende drikke eller en Italiener til :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar