Annonse

tirsdag 24. mars 2015

Klara dos Santos

Dette var uuutrooolig godt!!
Takk til Freddy dos Santos, mora hans ho Klara og Wenche i TV2 som fant denne fantastiske varianten av Bacalao!


Bacalao á la Klara dos Santos

Ingredienser
  • 400 gram klippfiskloins
  • 250 gram poteter
  • 1 pakke omelettbacon
  • Noen brokkolibuketter
  • 1 boks kikerter
  • 1 løk
  • cherrytomater
Slik gjør du:

  • Kok poteter og skjær i skiver.
  • Kok brokkolibuketter i 2-3 min.
  • Surr omlettbacon og løk i panne i litt olivenolje.
  • Kok utvannet fisk i 2-3 min (usaltet vann).
  • Rens fisken og del den i små stykker.
  • Skyll kikerter / bønner i kaldt vann og la vannet renne godt av.
  • Smør en ildfast form med litt olivenolje.
  • Legg lagvis, kikerter, poteter i skiver, brokkoli og fisk delt i små stykker.
  • Fordel over løk og bacon.
  • Ha olivenolje over tilslutt.


Stek i varm stekeovn 180 oC i 15 -20 min.
Pynt med tomater og kokte egg delt i skiver.
Server gjerne sammen med ris eller en grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar