
Så mett som jeg er nå kan jeg bli saksøkt for overspising når som helst. Enhver rett vil tilgitt meg uansett etter noen porsjoner av dette. Bon-appetitt som vi sier vi som bor i byen. :-)
Ingredienser:
- Hjemmelaget potetmos eller rester av fløtegratinerte poteter
- 400g klippfisk (vannet ut i forveien)
- 1 båt hvitløk
- 1/2 løk
- 1 chili
- 250g bacon 120g chorizo
- Majones
Du kan også bruke rester etter fløtegratonerte poteter!!!
Lag hjemmelaget potetmos (porsjoner tilsvarende) samtidig som klippfisken dampen i 15min.
Legg fisken til sides i en bolle når den er ferdig dampet.


Finhakk løk, chili og hvitløk.
Stek og legg til sides.
Kutt bacon og chorizo i terninger og stek hver for seg siden baconet trenger
lenger steketid enn chorizo'en. Legg til sides når begge er stekt.
Ha potetmosen nederst i en ildfast form og fisken (revet i mindre biter) over.
Ha løk, hvitløk og chili over.
Neste lag er bacon og chorizo.
Ha godt med majones over i begge retninger.
Stek på 180 grader i ca 45 minutter.
Amazing bacalao gutta:)
SvarSlettwirklich sehr gut.
SvarSlett