Annonse

mandag 28. desember 2015

Tilbake igjen etter en hektisk førejuls- og juletid

Foto: pac.spaceflight.esa.int
Det har vært en liten velfortjent pause fra blogg-skrivingen. Jeg har vært på tur med min kjære og spist godt og mye, både hjemme og ute.

Vi dro til Tromsø i begynnelsen av desember for å feire faren min sin 95 års dag. Han er utrolig sprek for alderen og vi hadde to flotte dager.

Besøk på Mathallen og Kystens hus førte til overvekt i form av pølser og pinnekjøtt fra Mydland
(Kåret til "Årets beste pinnekjøtt" og pølsene er legendariske i Tromsø).



I tillegg fikk vi med oss grillet Tørrfisk både på Arktandria og i bagasjen.

Noen dager etter at vi landet på Gardermoen igjen dro vi på "Harrytur" til Strømstad. Turen over fjorden med Fjordline var over all forventning. Frokosten på vei til Strømstad var på høyde med de beste hotell-frokostene vi har fått servert og julelunsjen på tilbaketuren var faktisk i en klasse for seg selv. Overnatting på et nesten folketomt Daftø, i flott hytte var fin avslapping før siste juleinnspurt.

Pinnekjøttetet svarte absolutt til forventningene og ribben som ble laget etter en spesiell metode (se oppskrift her i bloggen) ble utrolig god.

Så her sitter jeg nå og lader opp til en lang nyttårshelg og skriver på nye oppskrifter som kommer de nærmeste dagene.

Godt nytt år alle sammen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar