Annonse

søndag 30. august 2015

Kålsalat eller på internasjonalt: Coleslaw


Lei av salat til grillmaten, vil du ha sykt godt tilbehør til burgeren, da er løsningen her.


















Dette trenger du til 2 porsjoner:
  • 150 g kål
  • 1 liten gulrot
  • 1/2 grønt, syrlig eple
  • 1 ss finhakkede sylteagurk
  • 1/4 dl majones
  • 1/4 dl Kesam
  • 1/2 ss sitronsaft
  • 1/2 ss sukker
  • 1/2 ss hp-saus
  • 1/2 ts sennep
  • en dæsj Tigersaus
  • salt og pepper

Slik gjør du det:
Rens grønnsakene og finsnitt kålen. Gulrot og eple rives på rivjern.

Har du en skikkelig mandolin finsnitter du alt på den, det gir bedre resultat og er ti ganger kjappere.

Bland majones sammen med Kesam, sitronsaft, sukker, H.P. sauce, finhakkede sylteagurker, salt og pepper. - og en dæsj Tigersaus!

Ha sausen i de finsnittede grønnsakene og bland godt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar