Annonse

søndag 30. august 2015

Fuglerede til frokost


Milde fine smaker som passer til en morratrøtt gane. Med en kaviarkrem, tørrfisk og persille og gressløk til vakteleggene får du en start på dagen som gjør at du smiler helt til du går og legger deg.




Dette trenger du til to personer:
8 vaktelegg
1/4 tube finkornet kaviar
1/2 dl melk
2 dl kremfløte
1 knivsodd AgarAgar
salt og pepper
en pose tørrfisksnacks
litt kruspersille
litt gressløk



Slik gjør du:
Kok vakteleggene i tre minutter og la de ligge en god stund i rennende kaldt vann. Skrell dem.

Ha kaviar og melk i en bldender og kjør til du har knust kaviarkornene i småbiter. Så blander du inn fløten og Agar og rører rundt. Overfør dette til en Espuma og skru inn en krempatron og rist som bare fankern. Settes kaldt

Kutt tørrfisken (må være skinn og benfri) opp i småbiter og ha oppi en foodprosessor sammen med persille og gressløk og kjør til den er en fintrevlet masse med en fin lysegrønn farge

Sprøyt kaviarkremen i former og ha tørrfisken rundt kanten. Sett i tre hele vaktelegg og legg opp ett egg delt i to. Pynt med en dæsj kaviar og litt gressløk.

Server med ristet brød og smør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar