Dette trenger du til to personer:
8 vaktelegg
1/4 tube finkornet kaviar
1/2 dl melk
2 dl kremfløte
1 knivsodd AgarAgar
salt og pepper
en pose tørrfisksnacks
litt kruspersille
litt gressløk
Slik gjør du:
Kok vakteleggene i tre minutter og la de ligge en god stund i rennende kaldt vann. Skrell dem.
Ha kaviar og melk i en bldender og kjør til du har knust kaviarkornene i småbiter. Så blander du inn fløten og Agar og rører rundt. Overfør dette til en Espuma og skru inn en krempatron og rist som bare fankern. Settes kaldt
Kutt tørrfisken (må være skinn og benfri) opp i småbiter og ha oppi en foodprosessor sammen med persille og gressløk og kjør til den er en fintrevlet masse med en fin lysegrønn farge
Sprøyt kaviarkremen i former og ha tørrfisken rundt kanten. Sett i tre hele vaktelegg og legg opp ett egg delt i to. Pynt med en dæsj kaviar og litt gressløk.
Server med ristet brød og smør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar