- 1/2 l kremfløte
- 1 boks ca 0,4 liter søt kondensert melk
- En halv til tre kvart kurv jordbær, pluss litt sukker (avhengig av hvor sure bærene er)
- 2 ts vanilje ekstrakt (vaniljeessens)
- En dæsj likør eller vermouth
Instruksjoner:
Visp fløten til en fast krem. Kjør jordbærene og sukkeret i blender eller med stavmikser til saft og småklumper og rør inn i kremen sammen med den kondenserte melken og vaniljeekstrakten.
Smak til med sukker og en dæsj med god vermouth eller jordbær/appelsin likør
Ha iskremmiksen i en lufttett beholder og sett den i fryseren i 5-6 timer eller over natten.
Thats it folkens!!!!
Thats it folkens!!!!
OBS: Kløp kondensert melk i en innvandrerbutikk. Ca en tredjedel av prisen på Meny
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar