Annonse

onsdag 8. juli 2015

Klippfisksalat

Har du rester etter en klippfiskmiddag er dette en flott kveldsrett. Først moser du klippfisken med en gaffel til en grov fiskemasse. Så tar du et par - tre skiver sylteagurk og litt kapers og kjører de i en liten stavmixerblender sammen med en dæsj sweet and sour chili saus.



Dette blandes inn i fiskemassen sammen med tilstrekkelig mengde hjemmelaget majones, slik at du får en passe konsistens. Den skal ikke være for tørr og heller ikke for flytende.

Smak til med salt og pepper og ha i litt ekstra chilipulver eller noen dråper Tabasco om nødvendig.





Nå er det bare å legge opp rikelig med klippfisksalat på en hjemmebakt skive brør og toppe det hele med hardkokt egg og litt tomat. En persilledusk eller to gjør Ingrid E. kjempeglad :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar