La vita è troppo breve per mangiare male (livet er for kort til å spise dårlig mat.) ---Matfoto: Jorunn Hagrup
Annonse
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22237182)a(2494934)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(' ');
fredag 14. august 2015
Østers
Ingenting er som en østers eller to som en før-forrett. Verdens enkleste mat å servere og spise.
Du trenger en liten, skarp og litt stiv kniv. Så er det bare å finne det svake punkt og la knivspissen gli inn langs den flate delen av skallet til du finner muskelfestet og så kutte det.
Er du da heldig, finner du en østers med masse vann som bare er å løsne fra skallet, knipe en sitronbåt over og knipse nedpaå noen dråper Tabasco. Så er det bare å la herligheten skli inn i munnen og tygge, smake, smatte og nyte.
Tilbehør: nei-er--du-galen. Men et glass riktig temperert hvitvin eller aller helst en cava eller champis har vel ikke gjort non noe vondt!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar