Enkel middag, lunsj eller kvelds- Tagliatelle med følge av spinat, litt svinekjøtt eller bacon kuttet i småbiter gir god smak og en annerledes ny variant av carbonaraen.
Dette trenger du til 2 porsjoner:
6 "nøster" tagliatelle
6-8 puter frossen opphakket spinat
300 g opphakket svinekjøtt/bacon
1/2 beger Snøfrisk med Ramsløk og hvitløk
littt fløte
Salt og pepper
1 liten pose pinjekjerner
Slik gjør du:
Rist pinjekjærnene gyldne i tørr stekepanne og sett til side.
Stek svinekjøtt/bacon i smør i en stekepanne med høye vegger. Ha oppi spinaten og rør til den er varm og ha oppi snøfrisk.
Samtidig koker du tagliatellen i lettsaltet vann i 9 minutter
Spe med fløte til sausen får passe konsistens.
Når tagliatellen er ferdig siler du av vannet og har den over i pannen med kjøttsausen, sammen med pinjekjærnene og rører rundt.
Pynt med noen cherrytomater delt i to.
Bon Apetit!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar