Annonse

torsdag 16. april 2015

Tomatsuppe Tex/Mex


Har du litt kylling til overs etter at du har laget Heston Blumenthals superkylling, kan du lage denne suppa et par dager senere. Her får du også utnyttetresten av tomatjuicen du har i kjøleskapet errer helgas Bloody Mary. Dette er suppe med skikkelig trøkk og smak


Du trenger:
1 stor hakket løk
1-2 finhakkede hvitløksfedd
1 finhakkede chilli
1 boks hakkede hermetiske tomater
0,3 l kyllingkraft eller buljongterning
0,3 l tomatjuice
1 ts spisskum
1 ts chillipulver
1 ss paprikapulver
1 ss worcestershire saus
Litt kylling som du deler opp i biter
eller 1 pakke kylling kjøttdeig som du lager kyllingboller av

Alt unntatt kyllingen blandes i en gryte og trekkes i et par timer til konsistensen er passe tykk. Så tilsettes kyllingen eller kyllingbollene og det hele trekker en stund til kyllingen er ferdig.
Serveres med: mais, rømme, nachos chips og reven ost.
Serverer også brød og urtesmør til.

Oppskriften er til 2 personer
Takk til Hilde som delte denne oppskriften på sin blogg. Og så har jeg justert og trikset litt for å få min egen versjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar