Annonse

tirsdag 14. april 2015

Kyllinggryte med indisk vri

Restene av Heston-kyllingen må jo brukes til noe, så jeg fikk lyst til å lage en slags indisk gryte. Stikkord: fra før nydelig kyllingkjøtt, red curry paste, koriander, Tandori masala, løk, hvitløk, sellerirot, pluss litt til og gulrot. Hmmm, dette må vel bli godt.
Ingredienser
Restekylling
1/2 løk
1 fedd hvitløk
Et stykke sellerirot
Litt rosiner
1 gulrot
Krydder som beskrevet
Litt fløte og litt rømme

Løk og grønnsaker finkuttes og svisjes i en panne, så tilsettes kyllingen og appelsinsausen fra søndag. Spe på med litt fløte og rømme eller yoghurt til vasken dekker kyllingen.

Nå er det kryddertid. Red currypaste, koriander, Tandori masala, kanel, salt og pepper tilsettes til du synes det er sterkt nok. 😛 Til slutt presser du oppi saften av en halv sitron, sånn ca og avslutter med en dash Sriracha-saus. Serveres med Jasmine-ris.

Så er det bare å spise, mens svetten renner 😰😰

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar