
Dette trenger du til to personer:
2 store nakkekoteletter
1/2 løk
1 stor gulrot
Litt sellerirot
en stor neve små blomkå-lbuktter
2 fedd hvitløk
Litt tørket sopp
ca en halv liter kraft
1/2 pakke Superbra Risotto med soltørket tomat.
Slik gjør du:
Del opp kotelettene i passe munnfull-biter og grønnsakene i ca 1x1 cm store biter. Løken grovhakkes og hvitløken finhakkes.
Risottoen settes i gang, etter instruksjonene på pakken.
Så stekes svinekjøttet i en stekepanne, mens grønnsakene surres i litt smør i en stekepanne med høye kanter. Tilsett kraft til grønnsakene og la de trekke. Så snart kotelett-bitene har fått farge helles de oppi til grønnsakene og pannen kokes ut med litt kraft.
Så er det bare å la det hele trekke til grønnsakene og kjøttbitene er møre og risottoen er ferdig. (husk smør og revet Manchego til risottoen)
Jeg bruker litt jevning for å få en fløyelsmyk konsistens på sausen til grønnsaker og kjøtt.
Krydres med salt og pepper og litt chili i tillegg til en god dæsj Provence-krydder.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar