Vi lager tradisjonsmat på søndager, basta. Røkt svinekam er nydelig når den har tilstrekkelig med fettmarmorering og blir tilberedt skikkelig. Den enkleste metode jeg har funnet til nå, er å bruke Tupperwares Ultra Pro kokekar og kombinere mikrobølgeovn og stekeovn.
Denne søndagen mekket vi en variant hvor vi la svinekammen i Pro'en, danderte noen baconskiver på toppen, hentet litt av hvert av krydderurter i hagen og hadde på en 2 -3 dl kraft. Og til slutt penslet jeg på en blanding av tørrsennep, olje, balsamico, Maplesyrup og noen dråper Tabasco.Så la vi på lokket og satte plastboksen i microbølgeovnen på full pupp i ti minutter. Så settes den i stekeovnen som er varmet opp til 180 grader på varmluft i 20 minutter.
Ferdig!!!!
Serveres med surkål
NB innlegget er ikke sponset av Tupperware :-)

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar