Følte meg så forbaska italiensk nå på søndagsmorgenen. Lunsj? Vi hadde et stykke ørret, noe pasta og diverse krydderurter og litt til. Hva med en slags fiskecarbonara? Joda, satte i gang og resultatet ble en rett vi er skjønt enige om kan få plass både i bloggen og i menyene våre i framtida.
Sånn gjorde vi det: Delte opp ørretstykket i passe biter, hakket opp to sjalottløk og litt paprika i forskjellige farger og hadde det i en wokpanne. Svishet det til løken var mør og hadde i ørreten og noen puter spinat, ferdig hakket.
Hadde spagetti i en kjele med masse kokende vann og salt og lot det kose seg i ca 6-8 minutter.
I mellomtiden hadde jeg litt fløte og hvitvin over fiskogløkogsånnt blandingen og plusset på med en halv neve revet parmesan. Lot dette koke litt inn til konsistensen begynte å tykne.
Silte av pastaen og krydret fiskesausen med Seafood-krydder, salt og pepper og en dash med chilipulver. Så helte vi pastaen oppi woken sammen med fiskesausen og et par never med urter fra urtehagen. I dag ble det persille og gresløk, og blandet dette godt sammen.
Servert med et glass iskald hvitvin er dette noe som frister til gjentakelse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar