Annonse

søndag 3. mai 2015

Pasta alla carbonara di pesce

Følte meg så forbaska italiensk nå på søndagsmorgenen. Lunsj? Vi hadde et stykke ørret, noe pasta og diverse krydderurter og litt til. Hva med en slags fiskecarbonara? Joda, satte i gang og resultatet ble en rett vi er skjønt enige om kan få plass både i bloggen og i menyene våre i framtida.



Sånn gjorde vi det: Delte opp ørretstykket i passe biter, hakket opp to sjalottløk og litt paprika i forskjellige farger og hadde det i en wokpanne. Svishet det til løken var mør og hadde i ørreten og noen puter spinat, ferdig hakket.

Hadde spagetti i en kjele med masse kokende vann og salt og lot det kose seg i ca 6-8 minutter.

I mellomtiden hadde jeg litt fløte og hvitvin over fiskogløkogsånnt blandingen og plusset på med en halv neve revet parmesan. Lot dette koke litt inn til konsistensen begynte å tykne.

Silte av pastaen og krydret fiskesausen med Seafood-krydder, salt og pepper og en dash med chilipulver. Så helte vi pastaen oppi woken sammen med fiskesausen og et par never med urter fra urtehagen. I dag ble det persille og gresløk, og blandet dette godt sammen.

Servert med et glass iskald hvitvin er dette noe som frister til gjentakelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar