Annonse

mandag 8. mai 2017

Remulade laget i Thermomix

Panert Smørflyndre med hjemmelaget Remulade
Dette er ganske forskjellig fra pose-remulade.

Ypperlig til fisk, skalldyr og spesielt roastbiff.




Du trenger (til ca 4 porsjoner)

30 g løk,
100 g pickles
1 egg
Saften av en halv sitron
1 ts sennep
½ ts salt
¼ ts pepper
3 stilker persille
1 ss sitronsaft
1 ts kapers
1 ss urter, frisk
½ ts ansjospasta
100 g rømme
¼ l olje




Slik gjør du:
  1. Skrell løk og skjær i båter, kutt agurk i biter. 
  2. Ha løk og agurk i Thermomixbollen og kjør i 7 sek ved hastighet 7. Ha det i en sil og la det renne av. 
  3. Ha alle de andre ingrediensene unntatt oljen oppi bollen og bland 15 Sek./hastighet 7. 
  4. Sett Thermomixen på hastighet 6 og la oljen renne langsomt gjennom åpningen på lokket, uten å løfte målebegeret . 
  5. Ha i drypptørret løk og agurk blandingen og kjør i 10 sec./ hastighet 1-2 . 



Variasjoner: knus 80 g eple sammen med agurk og løk. Viktig: Egg og olje bør ha romtemperatur når de skal brukes. Hvis små biter av ingrediensene i sausen skal vises, ikke kjør på turbo-hastighet, men velg et lavere nivå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar