Panert Smørflyndre med hjemmelaget Remulade |
Ypperlig til fisk, skalldyr og spesielt roastbiff.
Du trenger (til ca 4 porsjoner)
30 g løk,
100 g pickles
1 egg
Saften av en halv sitron
1 ts sennep
½ ts salt
¼ ts pepper
3 stilker persille
1 ss sitronsaft
1 ts kapers
1 ss urter, frisk
½ ts ansjospasta
100 g rømme
¼ l olje
Slik gjør du:
- Skrell løk og skjær i båter, kutt agurk i biter.
- Ha løk og agurk i Thermomixbollen og kjør i 7 sek ved hastighet 7. Ha det i en sil og la det renne av.
- Ha alle de andre ingrediensene unntatt oljen oppi bollen og bland 15 Sek./hastighet 7.
- Sett Thermomixen på hastighet 6 og la oljen renne langsomt gjennom åpningen på lokket, uten å løfte målebegeret .
- Ha i drypptørret løk og agurk blandingen og kjør i 10 sec./ hastighet 1-2 .
Variasjoner: knus 80 g eple sammen med agurk og løk. Viktig: Egg og olje bør ha romtemperatur når de skal brukes. Hvis små biter av ingrediensene i sausen skal vises, ikke kjør på turbo-hastighet, men velg et lavere nivå.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar