Annonse

tirsdag 9. februar 2016

Møljeplukkfisk


Når du har servert Skreimølje (Skrei, lever og rogn) er det lurt om du har kjøpt så mye at det er litt rester. Disse restene blir verdens beste plukkfisk!




Rens og plukk fra hverandre den fisken som er igjen. Ta av skinnet av rognen og del den i biter på ca 1x1 cm, sil av fettet fra leveren og hakk den i biter.

Del en løk i grove biter og stek den i smør sammen med en god neve baconbiter. Så har du oppi et par tre store poteter delt i terninger på 1x1 cm og lar dette steke med til potetene har fått en gyldenbrun farge.

Da er det bare å ha oppi biter av rogn og fisken. Fortsett å steke med god varme, mens du rører hele tiden til alt begynner å få farge. Til slutt tilsetter du leverbitene og steker litt til.

Blir det for tørt i stekepannen tilsetter du litt mer smør. Godt smør!

Serveres sammen med godt flatbrød med smør og en iskald pils!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar