Til to personer trenger du:
1/2 kg Boknafisk
(Må tilbringe noen timer i vann før koking. Dette er avhengig av hvor bokna fisken er)
4 gulrøtter
Smør
Salt og pepper
300 gram baconbiter
4-5 passe store og melne poteter
Slik gjør du:
Du starter med å skrelle gulrøtter, dele disse i passe store biter. De legges i vakuumpose med litt Kvitseidsmør, salt og pepper. Har du mye urter i urtehagen, er det helt OK å hive med en neve av de du liker best. Sitrontimian passer godt sammen med gulrøttenes sødme.
Så vakuumerer du og legger posen i SV på 84 grader i ca 50 minutter.
Baconbitene stekes i littt Kvitseidsmør.
Verdens beste gulrøtter |
Om du vil, kan du lage en variant med gulrotstuing. Da lager du bare en litt tykk Bechamelsaus og har gulrøttene med den gode væsken i posen oppi, rører rundt og Voila!!! Smaksett med litt salt og pepper.
Og til slutt: Får du ikke tak i boknafisk, kan du gå på denne nettsiden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar